giver din vinreol

Vidste du, at 9 ud af 10 flasker vin drikkes inden for dage efter køb? Visse vine bliver dog mere ønskelige i alderen og kræver derfor den rette pleje, opbevaring og miljø at udvikle sig. En vinholder er den bedste løsning. Vi har søgt højt og lavt for at finde de bedste vinholdere til vintagevin.

Her er vores top tre (i ingen bestemt rækkefølge):

Top tre vinreoler til vintagevin

Bedøvelse vægstativ Vintage ViewWall monteret vinreol Vintage View

Vintage View vinholdere fremviser dine vintagevine som ingen andre. De er en af ​​de bedste vinreoldesigner, der giver dig en smuk visning af din elskede vintage vinsamling. Du kan gøre enhver væg i dit hus eller restaurant fremragende med denne innovative vinreol!

Stålrammen af ​​høj kvalitet er bygget til at vare og er ekstremt nem at installere (kun 3 skruer til hver stribe). Vin forhindres i at ødelægge hver flaske vandret placeret Dette holder kåberne fugtige hele tiden. Dine vintagevin gemmes sikkert med Vintage View vinholdere.

Vintage View vinholdere er tilgængelige i en række størrelser fra 9 til 37 flaske kapacitet. Gennemse samlingen her.

Vinreol er noget som er godt at have

Stabil vinplade opbevaringsløsning Big Metal vinreol egnet til et kælderrum

Big Metal Wine Racks tilbyder et andet vinrack udseende end i Vintage View. Det faste metal design er robust og pålideligt, samtidig med at det er fleksibelt og passer til næsten alle typer flasker. Disse vinreoldesign giver en moderne og næsten industriel stemning til enhver vinkælder eller vinrum.

Vintagevin lagres perfekt med Big Metal Wine Racks, da det slanke metalmateriale stopper vinflaskeetiketter fra snagging. Enhver vin samler eller ekspert vil vide, hvor vigtigt det er for dine vintagevinflasker.

Big Metal Wine Racks fås i forskellige størrelser fra 12 til 72 flaske kapacitet. Gennemse samlingen her.

Egne vinholdere er en af ​​de bedste opbevaringsløsninger til vintagevin. Eget materiale stopper etiketter fra smagning, hvilket er ekstremt vigtigt med værdsatte vintage vine. En eg vin rack er en fantastisk funktion i ethvert rum eller rum og gør opmærksom på din unikke vinsamling.

Eget vinreol er håndlavet i smukke massive eg og skræddersyet til dine specifikke krav. Som vist i billederne ovenfor kan vinholdere omfatte en række kombinationer, herunder individuelle flaskeholdere, vinkasser med diagonale skillevægge og sagerestativer med glidestativer (let at fjerne vinflasker). Alle ekkevindukker er forseglet med en dansk oliefinish, der understreger det smukke korn i skoven. Plinths og toppe er tilgængelige; sokler forhindrer de nederste flasker i at blive banket, mens egens toppe giver din vinreol et færdigt udseende.

Hvad skal du vælge af reol til din vin?

Vi er mere end glade for at diskutere din vinrackplan og vil også tilbyde vores tanker, erfaringer og anbefalinger, hvis det er nødvendigt. Vi kan designe vinreolløsninger (enkeltstativer, komplette kældre, flaskeholdere, kasseopbevaring osv.) Til næsten ethvert rum og har tidligere installeret disse i private hjem, hoteller, restauranter og kommercielle virksomheder.

Se venligst vores Oak Wine Racks side. Eller kontakt os i dag for at diskutere dine krav til vinreol.

Vinvarer Top Tip til Vintage Vin!

Brug karmens ærmer til at beskytte dine vintage vine. Disse ærmer kan holde vinflasker helt beskyttede, fri for støv og fri for spil / pletter, hvis en anden flaske er brudt. De holder din vintagevin i uberørt stand hele året (eller i mange år). Kælderhylster er 100% genanvendelige, og du kan købe dem her.

Beskyt dine vinflaskerWine Bottle Protector Ermer kan også bruges til at beskytte dine vinflaske etiketter fra snagging. Disse kan bruges med vinflasker på et vinreol eller til beskyttelse under transport. De er en omkostningseffektiv og værdifuld investering for at passe på dine vintage vine. Beskytter ærmer giver den bedste beskyttelse.

Husk! Hvis du ser efter dine vintage vine, vil dine vintage vine passe dig. Hvis du har brug for yderligere assistance på vinholdere til vintagevin eller andre forespørgsler, ring venligst på 01903 786148 eller udfyld vores online forespørgselsblanket, og vi lover at komme tilbage til dig hurtigst muligt.