vil tømrer Århus

De fleste byggebrancher er på stedet. Du sørger for at alle de rigtige værktøjer og forsyninger er i lastbilen og leder ud til jobstedet, hvor det end måtte være for dagen.

Selvfølgelig gøres nogle job på stedet, som at lave køkkenskabe eller varme- og kølekanalarbejde, men de fleste er færdige på marken, om det er blandt sommerens støv eller vinterens mudder. Når man arbejder på farten, at bringe det rigtige, er minimalistiske samlingsværktøjer til jobbet afgørende.

Uanset specialitet vil tømrer Århus maksimere deres effektivitet med de bedste og mest alsidige værktøjer, men de ønsker også at undgå at lave dyre løber tilbage til butikken til et andet værktøj. I det mindste ville en tømrer bringe disse varer til en jobsite:

Et bord så

En glidende sammensatte miter sav

Bærbare el værktøjer, som efterbehandling sanders og roterende værktøjer

En grundlæggende laser måleenhed

For mange job vil de også gerne have en lille luftkompressor og en efterbehandlingskværn. Dette kan være meget at transportere, men heldigvis er disse værktøjer alsidige. De er lette nok til at bære til jobbet og i stand til at udføre i et værksted. Uanset om de er i garagen eller i kælderen, kan de bruges til at lave skabe, skære og samle indvendige trim komponenter og endda bygge møbler. Lad os grave lidt dybere ind i, hvad der er i snedkerens værktøjskasse.

Tømrer århus er et fantastisk sted

Først blandt ligestillede i Snedkerens værktøjskasse: Bordsave og cirkelsave

Hvis du nogensinde har været på et sted som Colonial Williamsburg, har du sikkert set en besætning af to sawyers skæreplanker fra en stor log. Den ene er i grubet, med savsmuld dræner på hans ansigt hele dagen, mens den anden står på toppen, strækker loggen, i en tilbagestående crouch trækker og skubber et stort stål savblad gennem loggen. Dette er hårdt arbejde i den måde, at hårdt arbejde plejede at være svært.

Hvis du har set denne metode til at planlægge en log-in-handling, så er det nemt at forstå, hvad en vidunderlig opfindelse er en letvægtsbordssave. Værktøjet kan lave lange, nøjagtige rip skæringer i ethvert materiale, fra hårdttræsprodukt til bløde træplanker til fremstillede plader af krydsfiner og spånplader. Da de fleste af disse bordsave er så lette (normalt ca. 50 lb.), kan du nemt bære en fra værkstedet til jobstedet og hjem igen uden at skade din ryg. Rip-savning boards er praktisk taget umuligt at gøre med ethvert andet værktøj, undtagen en hånd rip sav (og det er hårdt arbejde).

Tømrer århus er et godt job

Små bærbare bordsave gør det muligt at udføre job på stedet, i stedet for at kræve en stationær bordsave i en butik. Ulempen med bærbare sav er, at de ikke har store borde (så de er mindre ideelle til første nedskæringer på en krydsfiner i fuld størrelse), og over tid kan de ikke forblive så nøjagtige. I næsten alle andre henseender har de dog de samme fordele som en stationær bordsav.

Bærbare bordsave har typisk en 10 cm diameter, karbidstive blad og en justerbar savbøjle, der kan indstilles hvor som helst fra en højde på 0 tommer. Op til ca. 3 tommer. Denne arbor kan også tippes til den ene side for at gøre skråning skærer fra 0 grader op til et par grader over 45. De fleste entreprenører foretrækker et tyndt kerfblad, fordi det gør en tyndere snit gennem træet, hvilket sætter mindre belastning på motoren og spilder mindre lager.

En typisk sav har en kraftig 120-volt, 15-amp motor, der kan skære igennem stort set alle typer træ. Der er også støvsugerporte til at trække savsmuld væk fra maskinen. Hvis det skal bruges i et par dage (eller længere) på ét job, er det fornuftigt at binde bunden til et arbejdsbord for at holde det glidende, når du ripper lange brædder.