Myrebekæmpelse af dit hjem

Ligesom de fleste skabninger er myrer tiltrukket af specifikke miljøer. Myrer er også nogle af de mest sociale dyr på planeten, med et højt udviklet “sprog” af dufte og hormoner, der mønstrer deres vaner og signalerer deres bevægelser til resten af ​​kolonien.

Disse faktorer er delvise, hvad der gør at kvitte sig med myrer i dit hjem så frustrerende. Uden at identificere årsagen eller kilden til deres invasion er det meget hårdere at slippe af med dem direkte. Her er de mest almindelige grunde, som arter som sort, sukker og tømrer myrebekæmpelse invaderer hjem:

1. ‘Tis sæsonen

De fleste myreangreb tendens til at forekomme i slutningen af ​​foråret og den tidlige sommer. På grund af deres vejr trækkende parringsmønstre begynder de fleste dronningemyrer at søge efter hjælpere, der begynder i april, så brug resten af ​​de varme sommermåneder til at slå sig ned og starte deres nye familie på en gæstfri beliggenhed. Fra at søge en kompis til at finde en passende koloni ejendom, refererer forskere frækt til hele denne proces som en “flygtig flyvning.”

Hvordan får du udryddet myre bedst

Mens størstedelen af ​​disse nye myrkolonier starter og bliver udenfor, er det ikke ualmindeligt, at de gør deres vej indad. Efterhånden som kolonierne vokser, vil de producere en håndfuld nye dronninger – reproduktive kvinder, der virkelig ser ud til at starte nye kolonier på deres valg. Desværre kan mange boligejere i et overfyldt myrområde betyde, at både nye og etablerede kolonier flytter ind.

2. fritstående vand

Myrer er ikke store, og heldigvis drikker de ikke meget. Fritstående kroppe af let tilgængeligt vand – f.eks. I dræn, badekar, kedler eller endda forsvundet glas vand tilbage på tælleren – er ideelle til at slukke kolonitørst.

Scavenger myrer oprette en feromon-baseret duft specifik for deres koloni. De bruger denne underskrift som en brødkrummespor af sorter, der udsender den sammen med en foragingbane, når de har fundet en passende lomme ferskvand.

Andre arbejdermyrer fra kolonien vil snart komme ud for at tage denne hormonforhøjelse. Det er forståeligt nok, at dette er den mest almindelige gang folk begynder at mærke myrebekæmpelse i deres køkkener eller andre områder af deres hjem. Det, der ofte starter med en uskyldig ant-observation, kan desværre signalere tilstedeværelsen af ​​mange flere.

Hvordan beskytter du dit hjem imod myre?

Fødevarer er den mest kendte årsag til myrebekæmpelse, der dukker op i dit hus, især i køkkenet. Med deres overfølsomme lugtesans og døgnet rundt, hvis der er lige spor af mad på et bord, bordplade eller gulv, kan nærliggende myrer flockes til det.

Regelmæssig oprydning efter måltider er en fremragende forebyggende foranstaltning. Men selv flittig rengøring med sæbe eller skrubber kan ikke fjerne hver mikroskopisk rest, fast eller flydende partikel. Vasken er særligt sårbar, da skyllede skåle går bag krummer de fleste af os giver ikke en anden tanke.

Løst forseglede fødevarekande, poser og beholdere er også primære mål for myrer på en fødevare hugger jagt. Igen, når de har fundet en fødevare eller vandkilde, udsender spejdere deres signatur lugtkort for andre at følge. Myrebekæmpelse af dit hjem