et transportfirma

Det kan være en udfordrende beslutning med varige konsekvenser at vælge en transportør at sende med. En forsendelsespartner vil have en betydelig indflydelse på den daglige drift af din virksomhed. Med så meget på spil, er det vigtigt at du tager dig tid til at analysere og evaluere hver af dine muligheder og vælge det luftfartsselskab, der bedst opfylder din organisations kapacitetskrav og forsyningskædebehov.

For at hjælpe dig med evalueringsprocessen har vi designet en guide, der analyserer flere af de vigtigste faktorer, du skal overveje, når du vælger en transportør. Baseret på dine forretningsbehov vil du være i stand til at bestemme de vigtigste faktorer og kriterier, der skal bruges, når du evaluerer disse faktorer.

Faktorer, der skal overvejes, når du vælger et transportfirma

Hvad vil du

1. Omkostninger, kvalitet og tid

Prissætning er en afgørende faktor, når du vælger et transportfirma, der skal sendes med, og er normalt blandt de første forespørgsler, vi modtager. Der er dog to ekstra poster, der skal prioriteres, når der træffes beslutning om et transportfirma.

Det er vigtigt at overveje både kvalitet og leveringstid ud over priser. Som afsender skal du identificere din virksomheds behov og de faktorer, du finder mest vigtige. Hvis du vælger at sende med det billigste transportfirma, kan du ofre kvalitet og leveringstid.

Når man tager disse faktorer i tankerne, når man vurderer potentielle luftfartsselskaber, reduceres risikoen ved valg af et ny transportfirma. Det er vigtigt at analysere din virksomhed og dens forsyningskædes behov, inden du søger et transportfirma. Dette vil hjælpe dig med at indsnævre dine muligheder og bestemme, hvilken transportfirma der passer bedst.

Sådan er transportbranchen

2. Tilbudte tjenester

Hvilke tjenester kræver din virksomhed? Hvilke transporttjenester leverer transportøren? Kan et firma håndtere alle dine behov, eller har du brug for at arbejde med flere afsendere for at flytte din fragt? Hvis din virksomhed har brug for mere end en service, vil arbejde med flere virksomheder øge både din tidsinvestering og dine omkostninger. Det kan være en fordel at arbejde med en operatør, der tilbyder flere tjenester og kan imødekomme alle dine virksomhedsbehov.

3. Pålidelighed

Har afsenderen et højt serviceniveau (LOS)? Din virksomhed afhænger af den rettidige ankomst af din fragt til forskellige destinationer. En pålidelig transportør kan hjælpe med at opbygge din virksomheds positive omdømme og til gengæld vokse din virksomhed og imødekomme dine kunders forventninger. Forestil dig forsendelse med en transportør, der har en lavere pris, men aldrig kan levere din belastning til tiden, hvilket får din fragt til at gå glip af inspektionsvinduet og ikke få det til at markedsføres i tide. Sikker på, du har muligvis sparet penge på kort sigt, men i sidste ende vil denne upålidelige transportør ende med at koste dig flere penge i sene eller forkælet belastning, og endnu værre, din virksomheds omdømme.