bekymring med køkkenlåger

De fleste køkkenlåger bruger stadig en form for konturformet konstruktion, hvor rammer og paneler er konstrueret således, at kabinets ansigter er dimensionerede snarere end flade. Dette hævede panel design, som findes i Shaker-stil frysere, giver et meget traditionelt udseende.

Fladskærmsdøre, ellers kendt som “slab” køkkenlåger, er dog stigende i popularitet, stort set fordi de har et moderne udseende til ethvert køkken eller badeværelse.

Konstruktion

Som det er sandt eller forhøjet panelkøkkenlåger, kan dørdøre konstrueres på mange måder, og byggemetoderne bestemmer stort set omkostningerne ved skabene. En konstant, er imidlertid, at pladedøre har ingen rammer – de er faste plader.

Massivt hårdttræ. Den dyreste, men også den mest holdbare og solide konstruktion. Disse døre er dannet af massive hårde træplader. Disse findes kun i de mest tilpassede installationer.

Klasse A, krydsfiner af møbelkvalitet. Disse er finishkrydsfinerplader, hvor ansigtslaget er et højkvalitets hårdttræ på over billigere gips eller fyr eller andre skove. Kanten af ​​pladerne er dækket af hårdt træfinerbånd.

Køkkenlåger er mest populære at bruge

MDF (Spånplade). Medium-density fiberboard er et standardmateriale, der anvendes til døre, der vil blive malet, eller som kernelag for døre dækket af plastlaminer eller termofoli.

Slabeldøre kan paradoksalt skabe to forskellige udseende i et køkken eller badeværelse – en af ​​slank modernitet, den anden af ​​almindelig utilitarisme

Hvis du ombygger et moderne køkken eller skifter dit køkken / bad i den stil, skal du overveje at bruge massivt hårdttræ eller træfinerpladedøre på dine skabe. køkkenlåger skaber de glatte, rene, ukomplicerede linjer af moderne design.

På den modsatte ende af spektret er døre bestående af MDF (spånplade) og dækket af stiv termofoil (ofte hvid) nogle af de billigste, du kan finde. Dette kan være helt passende for et sjældent anvendt badeværelse eller vaskerum, eller hvis dit budget er meget beskedent.

Ulemper?

En almindelig bekymring med køkkenlåger er faren for at krumme. Selv om dette kan være et problem med nogle byggemetoder, er det generelt ikke meget af et problem under normale forhold. Krydsfiner-kernedøre er dimensionelt stabile, og selv rå MDF vil modstå vridning, så længe laminat eller termofoil beklædning forbliver intakt. Massivt hårdttræ, hvis det er korrekt forseglet med plet eller maling, bør ikke klinge.