online skrabe julekalender

En online adventskalender er en 24-dages nedtælling til jul, med daglige overraskelser, som brugerne kan få adgang til. Disse overraskelser består typisk af daglige præmier, der er vundet ved at besvare spørgsmål, tage afstemninger, læse eller se indhold. Virksomheder bruger online adventskalenderen til at forbedre brand opmærksomhed, fremme produkter og udvide deres e-mail lister.

Hvorfor bruge det?

Boost engagement på sociale medier

Med en online skrabe julekalender kan du skabe spænding blandt dit fællesskab, da dine kunder vil se frem til at se, hvilke varer eller rabatter de modtager hver dag. Annoncer vinderen (r) hver dag på sociale medier og tag dem til at øge din rækkevidde.

Online skrabe julekalender kalender er dit hurtige spor for at øge trafikken, generere nye kundeemner og få flere tilmeldinger til din e-mail liste. Bed dine deltagere om at opt-in med deres navn og e-mail-adresse for at få mulighed for at vinde daglige præmier og se din email liste vokse!

Fremme din virksomhed

Du kan bruge disse 24 dages opmærksomhed til at informere dine kunder om kvaliteten og fordelene ved dit produkt (er). Brug online-adventskalenderen til at forbedre din virksomheds image ved at stille spørgsmål om din miljøvenlige politik, bæredygtighedspolitik, velgørenhedsarbejde eller enhver positiv ændring, som din virksomhed fremmer.

Skrabe julekalender

Brug dine egne produkter som præmier til online-skrabe julekalender og fremme hver af disse i 24 dage. Derved skaber du en efterspørgsel efter, hvad du sælger, og kører trafik til din hjemmeside eller webshop.

Lær om dine kunder

Online-skrabe julekalender giver dig 24 muligheder for at stille dine kundespørgsmål. Brug denne mulighed for at lære om deres behov, smerter og præferencer for at forbedre dit produktudbud eller som værdifulde data til salg og e-mail-personalisering.

En online skrabe julekalender er et trykt og sandt koncept, der giver dit publikum en grund til at interagere med dig i dagene frem til jul. Så, om du vil opbygge et stærkere forhold til dine kunder, øge salget, generere trafik, øge din abonnentliste, indsamle nye data – eller bare være god, så er det helt sikkert en af ​​de muligheder, du ikke vil gå glip af.

På Dot.vu er vi selvfølgelig opmærksomme på dette og ønsker at bringe dig værktøjerne, så de nemt kan oprette og administrere din egen adventkalenderkampagne. Og så har vi været meget travlt med at introducere nye funktioner til platformen sammen med et ton nye skabeloner for at hjælpe dig med at vinde denne jul!

Men før jeg dyker ind i vores nye funktioner og skabeloner, vil jeg gerne starte med at introducere begrebet instant-win / instant-gratification. Som forbrugere ønsker vi ikke længere at sidde og vente på, om vi vandt eller ej. Nej, vi vil gerne vide nu – og det er præcis, hvad instant-win leverer! Flere og flere virksomheder vedtager denne tilgang for at øge deres kampagners præstationer.

Den stigende popularitet af instant-win-koncepter knytter sig til flere ting, såsom:

Vi som forbrugere er mindre tålmodighed end nogensinde før. Vi ønsker ikke at vente en dag for at vide, om vi vinder eller ej – vi vil gerne vide nu.

Det er en oplevelse, der taler til vores nysgerrighed og incitiverer os til at deltage i en meget højere grad sammenlignet med blot at se en standard føringsform efterfulgt af en “tak” besked.

Med mange, der stadig vælger en mere standard brugeroplevelse, har virksomheder, der gør dette, en chance for at skelne sig selv og levere en langt mere engagerende oplevelse, som kunderne vil huske.

Med de nye ændringer, vi har lavet, er det nu lettere end nogensinde før at oprette og administrere online konkurrence, der bruger instant-win. Kickeren? Vores nye Draw-funktion!

Skrabe julekalender

Ny funktion: Tegn

Vi har for nylig introduceret en ny kraftfuld funktion på dot.vu til opsætning og styring af tegninger. Denne funktion kommer med mange brugssager og er den perfekte motor bag enhver Advent Calendar-kampagne.

Med den traditionelle online advent kalender inviterer du folk til at deltage hver dag for at få mulighed for at vinde daglige præmier. Deltagerne giver deres navn og e-mail, og voila ‘de er nu kommet i uafgjort. Vinderne bliver derefter fundet den følgende dag og kontaktet.

Med den nye tegnefunktion har du et enkelt sted at styre dette, hvor du kan gå ind og eksportere de heldige vinderes navne til en bestemt dato. Det er det mest grundlæggende scenario. Du kan dog bruge tegningen til meget mere end det, som f.eks. Opsætning af en instant-win advent kalender!

Eksempel: Konfiguration af en Instant-Win Advent Kalender

For eksempel kan du oprette og lancere en Adventskalender med instant-win-muligheder. I dette tilfælde kan du bruge tegnefunktionen til at kontrollere sådanne ting som: hvor mange præmier du vil give ud hver dag, hvilke præmier er tilgængelige på hvilke dage, hvor mange gange folk kan deltage, på hvilket tidspunkt af dagen alle præmier skal have givet ud osv.