dreje CNC-fræsning

Disse dage findes CNC-fræsning ikke kun i industrielle maskinforretninger. De er tilgængelige for håndværkere og andre ikke-fagfolk også. Entry-level modeller er overkommelige, nemme at lære og bemærkelsesværdigt brugervenlige. De kan også forstærkes med en række nyttige tilbehør.

Mange CNC-operatører investerer f.eks. I håndholdte fjernbetjeninger.

Disse værktøjer giver operatørerne mulighed for manuelt at køre deres CNC-maskiner, mens man holder øje med cutteren. En håndholdt fjernbetjening giver præcis, nem kontrol over maskinens hastighed, fødning, nulstilling og mere.

Gravering vedhæftede filer er en anden type populært tilbehør, der ofte anvendes af guldsmedere og andre håndværkere. Disse vedhæftede filer kan eliminere behovet for en dedikeret gravemaskine ved at dreje CNC-fræsning i graveringer. Du kan se et par prøveeksemplarer lavet med en graveringsvedhæftning her.

For operatører, der ønsker at undgå at gøre rod i deres arbejdsstationer, kan et stænkbeskyttelsessæt også være et værdifuldt tilbehør. Disse enkle vedhæftede filer effektivt forhindrer affaldsmateriale og kølevæske fra at blive sprøjtet rundt i din butik. Husk, at selv med en stænkbeskytter, skal du altid bruge beskyttende sikkerhedsbriller, når du bruger en CNC-maskine.

Hvad kan en cnc fræsning maskine

Andre almindelige CNC-maskintilbehør omfatter variabel spindelomformersæt, digitale sonder og hurtige værktøjsskift vedhæftede filer. Du kan finde alle disse handy tilbehør og mere lige her hos CNC masters. Vi kan endda arbejde med dig for at hjælpe dig med at finde de bedste CNC tilbehør til dine unikke behov. Bare ring os eller kontakt os online i dag for at komme i gang!

Takket være deres evne til at udføre komplekse instruktioner og fabrikere produkter til præcise specifikationer, kan CNC-fræsning være utroligt nyttige værktøjer til at have rundt. Men bare fordi du endelig fik dine hænder på en CNC-mølle, betyder det ikke, at du vil kunne trykke på ‘Go’ og begynde at bearbejde motorblokke med det samme.

I sidste ende vil kvaliteten af ​​dit færdige produkt afhænge af nogle få forskellige faktorer.

Der er to hovedfaktorer, der styrer resultaterne af CNC-fræsning: Hardware og software.

Disse faktorer bestemmer fræsemaskinens evne og dermed kvaliteten af ​​det arbejde, der kan produceres. Det er vigtigt, at software og hardware i en CNC-maskine supplerer hinanden. På CNC Masters inkluderer vi vores egen brugerdefinerede CNC Master MX softwarepakke med hver af vores CNC-fræsning.

En cnc fræsningsmaskine er et godt stykke værktøj

En typisk mølle består af fire akser eller svingpunkter, der anvender maskinhovedet. Disse pivoter gør det muligt for maskinen at dreje, dreje og arbejde på overflader, der er i vanskelige vinkler med hovedet. Jo flere akser i en maskine, jo mere fleksible og alsidige bliver det.

Software

Software, på den anden side, er, hvad der driver akserne til præcisionsbearbejdning; dette er maskinens hjerne.

CNC står for computer numerisk styring, et sæt alfanumeriske kommandoer, som operatører kan indgå i softwareens brugergrænseflade.

Disse kommandoer oversættes derefter til et computersprog kaldet G-Code.

Hver kode svarer til en præcis handling, som maskinen kan fortolke og udføre i rækkefølge for at opnå et ønsket slutresultat.

Et komplekst projekt kan udnytte tusindvis af disse G-koder, der hver især udgør et lille trin i fremstillingsprocessen.