sig som bedemand i vejle

Hvis du tænker på at starte en begravelsesservice virksomhed, er du sandsynligvis klar over, at du har brug for nogle særlige personlige kvaliteter. Yderligere spørgsmål, der skal overvejes, omfatter erfaring og træning, kvalifikationer, lokaler, transport og specialkøretøjer og andre mere generelle aspekter af at drive en virksomhed.

DE PERSONLIGE KVALITETER, DER SKAL BEMÆRKES TIL AT STARTE ET BEDEMANDS-VIRKSOMHED

Dette er en virksomhed, der lige så meget handler om at leve som hos den afdøde. Din rolle i at yde støtte og råd til berøvede mennesker betyder, at du skal være en fremragende og taktfuld kommunikator og have de kompetencer og empati at håndtere mennesker på en ekstremt vanskelig tid. En følsom tilgang til nødlidende situationer kræver en rolig og seriøs adfærd, men også tilpasningsevne. Forskellige situationer og kunder kan kræve ekstremt formel service eller en mere afslappet og indbydende disposition. Kulturel bevidsthed og accept kommer også i spil, da folks behov og forventninger kan variere betydeligt afhængigt af religiøs overbevisning, lokalarv og familietraditioner.

Hvad kan vi gøre for dig

De praktiske aspekter af denne forretning betyder også, at du bør være komfortabel med at arbejde uforudsigelige og uregelmæssige timer og bruge en betydelig mængde tid på vejen og ud af døren. Der er også de kvaliteter, der kunne beskrives som mere generiske for enhver virksomheds opstartssituation, såsom evnen til at planlægge og budgettet realistisk, opmærksomhed på detaljer, god administration og organisatoriske færdigheder.

De fleste mennesker, der vælger at udstille sig som bedemand i vejle, har erfaring med at arbejde i en begravelsesvirksomhed som lærling, praktikant eller i begravelse og administration. Strengt taget er du ikke juridisk forpligtet til at holde en formel kvalifikation som bedemand i vejle, før du starter en selvstændig virksomhed. Der er dog stor forventning blandt offentlige myndigheder (f.eks. Karrierevæsenet), andre fagfolk og vigtigst af alt, at offentligheden vil have en funktionsdirektør formelt kvalificeret og gennemføre løbende faglig udvikling. Der er to hovedagenturer, der leverer denne træning og yder repositorier af kompetencer, råd og information.

Hvad gør en bedemand for dig

Den nationale sammenslutning af bedemænd

NAFD blev etableret i 1905 og har til formål at repræsentere interesserne for hele spektret af begravelsesdirektiver. Det kører Bedemand Awareness Online Træning som et første skridt mod kvalifikation og to yderligere uddannelsesniveauer: Et Diplom i Begravelsesarrangementer og Administration, og et Diploma i Begravelsesdirektiver. Disse er akkrediteret af Birmingham City University. Det udsteder også en kodeks for, hvad familier, der beskæftiger sig med medlemsorganisationer, kan forvente.

British Institute of Funeral Directors

Dette er den andenstørste udbyder af begravelsestjenesteuddannelse, der blev oprettet i 1982. Det tilbyder også to niveauer af kurser, Certificate in Bedemand og Diploma in Bedemand, som begge er akkrediteret af University of Greenwich.