af bålfade

Størrelse er et af de vigtigste elementer, når det kommer til at vælge din brandkasse. For at begynde skal du forstå, hvad det er, du vil have fra dit bål fad. Ønsker du en permanent funktion eller noget, der er bærbart nok til at tage på ture? Brændeovne har tendens til at være store, faste armaturer, der er placeret i udendørs rum, men der er også mindre, mere sammenfoldelige tilbehør, som er gode til at tage på campingture. Der er et helt spektrum af størrelser, der passer mellem disse muligheder.

Store brandgruber: Store gruber vil holde mere træ og vil derfor give dig en større brand. Men husk at store gruber skal tage mere arbejde for at rengøre og vedligeholde. Hvis du har til hensigt at flytte grubet ofte, så køber en stor grube ikke til at være ideel til dig, da det bliver en smerte at flytte det. Hvis du køber en pit, der er over 3 meter bred, kommer du til at opdage, at flytte det vil helt sikkert være et besvær.

Bålfade er noget en enhver have burde have

Mid-sized Bålfad: En mellemstor pit er den mest almindelige, som du vil finde, fordi den giver en flot flamme, mens du stadig giver manøvredygtighed og bekvemmelighed. Disse vil løbe overalt fra 30 til 36 inches bredt og kan holde en anstændig mængde træ. Du vil opdage, at stilarter i denne kategori har stande, der gør rengøring og bortskaffelse af aske meget nemmere og mere bekvem. Fordi denne størrelse er så almindelig, vil du finde mange stilarter at vælge imellem.

Small bålfade: En lille brandkasse er beregnet til at blive flyttet ganske ofte. For eksempel kan du købe en lille bålfad der skal tages på camping ture eller til en vens hus til en udendørs grill. Disse mindre pits er ofte foldbare, og leveres med bæretasker for nem transport. Der er også nogle modeller, der har hjul til nem askeoprydning og transport.

Når det kommer til at finde din perfekte brandkasse, er et af de vigtigste elementer afgørende for hvilket materiale du vil have den konstrueret ud af. Materialerne er hvad der vil diktere holdbarheden, og også stilen. Spørg dig selv, hvordan du vil have graven til at passe ind i din overordnede indretning, og dette vil hjælpe dig med at indsnævre, hvilke materialer der passer til dig.

Bålfade af god kvalitet

Stål: Der er mange forskellige modeller af bålfade, der er lavet af stål, og disse kommer til forskellige priser og kvalitetsniveauer. Hvad der er så godt med stål er, at det kan formes til enhver form, der er tænkeligt, så der er uendelig mange forskellige konstruktioner. Men når stål står ubeskyttet, kan det ruste over tid. Derfor er det vigtigt at købe en pit, der er pulverlakeret og også være opmærksom på de fysiske ændringer, der opstår i stål over tid. Nogle high-end modeller er håndlavede af en stålhandler, og disse stykker er utroligt unikke. Der er også billigere versioner, der er ret almindelige og kommer i forskellige størrelser og former.

Mursten: Tegl, sten og mursten er vidunderligt unikke og kunstneriske. Disse har normalt en solid stålramme og maskehus, og derefter påføres stenet på maskeregemet ved hjælp af standard murværk. Husk at stenbrænder er meget tunge, og det vil være svært at flytte dem. Dette er den slags pit, du køber, når du vil beholde det på samme sted hele tiden.

Kobber: Dette er creme de la crème, når det kommer til bålfade. Disse gruber vil aldrig ruste, og i virkeligheden vil brandgruber, der er lavet af kobber, udvikle en vidunderlig patina gennem årene, men kun øge deres tiltrækningskraft. Kobber kan støbes i stort set enhver form, og vil vare dig for evigt. Husk, at kobberbrændeovne vil være den dyreste, du vil finde, men det er bestemt værd at prisen i det lange løb.

Støbejern: Dette er et af de mest almindelige materialer, der anvendes til opførelse af en brandkasse, fordi det er billigt, nemt at arbejde med og letvægts, så du kan flytte gruben, hvor du end har brug for det. Dette materiale er ikke så stærkt som smedejern eller tungt, men den lette natur gør det nemt at flytte disse bålfade rundt fra sted til sted.

Rustfrit stål: Rustfrit stål tilbyder en række fantastiske funktioner. Tage for eksempel det faktum, at det er rustfrit, holdbart og holder godt på udkig efter de kommende år, når det opretholdes ordentligt. Rustfrit stål har et fint industrielt udseende, som mange mennesker elsker, mens de stadig er utroligt funktionelle. Desværre er rustfrit stål bålfade ret sjældne og kommer kun i nogle få stilarter. Dette skyldes det faktum, at rustfrit stål er meget dyrt i disse dage.